Větší info

15.07.2015 22:32

Pár informací k závodu.

V sobotu 18.7. v 20:00 ukončujeme elektronické přihlašování. Poté bude možnost přihlásit se v den závodu u prezentace.

Při prezenci je třeba hlásit, zda jste předem přihlášení nebo ne. Pokud jde někdo plavání ve stafetě a poté pokračuje dále v závodu v jednotlivcích musí též na tuto věc upozornit. Bude mít na ruce napsané dvě startovní čísla a navíc dostane pásky na přidělání čísla na kolo. Po odprezentování  obdrží každý závodník tašku, ve které najde plastové pásky na číslo na kolo a nějaké drobnosti. Štafeta má igelitku jednu. Následně bude přiděleno plastové číslo na kolo a látkové na běh. Kdo bude chtít, bude k dispozici k zapůjčení gumový pás (přehazovačka) na číslo na běh(pozor omezené množství). Po závodě prosím běžecké číslo vrátit, a zapůjčenou gumu na číslo též. Při prezenci závodník obdrží poukázku na klobásu, kterou uplatní v prostoru cíle u klobásovníků (jděte po čuchu a najdete).

Start bude proveden z vody. Plave se opět do trojúhelníku, proti směru hodinových ručiček (bójky po levé ruce). Loď na vodě je pouze jako dozor – neurčuje směr plavání (takže za ní neplavte).

Po doplavání budete probíhat do depa okolo časomíry – zde hlaste startovní čísla. Štafeta v tomto prostoru provede pomyslné předání a závodníci budou pokračovat do depa ke kolům. Zde je možné převléci se do cyklistického, nebo již předem na zahradě kde bude probíhat rozprava atd.

Zákaz jízdy na kole v depu – bude trestáno minutovou penalizací

Pozor při jízdě na kole a i při běhu– jedete za plného silničního provozu. Na frekventovaných místech stojí pořadatelé, aby vás upozornili na to, že jede auto atd.

Věci na běh si předem připravte do běžeckého depa. Zde doporučuji ponechat i nějaké pití – v minulém ročníku bylo úmorné horko a pak byl problém.

Kolo se též dojíždí okolo časomíry – opět prostor pro štafetu na předání.

Opět zákaz jízdy v depu

Ještě upozornění, depo kola a depo běhu jsou každé jinde .

Trasa kola bude značena po lesích pomocí fáborů, asfalt bude značen bílou namalovanou šipkou. Po celé trase budou rozmístěné informační tabule .

Trasa běhu je zmulčovaná a projetá sekačkou. Držte se pěšiny a nezabloudíte. Jinak ještě k tomu budou opět šipky a fábory.

 

To je tak nějak vše.

Tak na viděnou v sobotu 25.7.  Snad nám klapne počasí.

Jirka Beran