Předzávodní info

14.07.2016 22:01

Malé (možná větší) předzávodní info.

Do závodů zbývá týden a něco málo. Probíhá doupravování tratí. Ve čtvrtek před závodem budou tratě kompletně označeny a prosekány. Na cyklistické části na panelce u Fleků nám velká voda lehce načechrala terén v podobě chybějící silnice. Je zde třeba dbáti zvýšené opatrnosti. Místo bude označeno.

 

Prezence bude otevřena již od 11 hodin. Je rozdělena na předem přihlášené a nově příchozí. Pro ty, kteří se nestihli přihlásit předem (elektronické přihlašování ukončíme v pondělí) bude zde připravená papírová přihláška. Je třeba jí vyplnit a předat při prezenci (přihlášku je možné též stáhnout na stránkách závodu v sekci Propozice). Všichni jako vždy po zaplacení obdrží startovní číslo na běh a na kolo (čísla jsou sepnutá dohromady, na běh je číslo látkové, na kolo zalaminované) – číslo na běh po závodu prosím vrátit. Následně obdrží tašku, ve které jsou nějaké reklamní věci, plastové bindry na přichycení čísla na kolo (prosím o viditelné uchycení na řidítka )a malý doping v podobě mysli tyčinky. Dále závodník obdrží poukázku na klobásu.

V prostoru prezence je možné si zapůjčit gumu (přehazovačku) na uchycení běžeckého čísla. Následně bude závodníkovi napsáno na ruku a nohu startovní číslo. Ten kdo plave ve štafetě a následně pokračuje jako jednotlivec musí na tuto věc upozornit při prezenci.  

 

Použití neoprenu bude upřesněno v den závodu dle aktuální teploty vody (myslím, že pokud na rybníce nepoplave led tak bude zakázán :o). Při plavání se na vodě bude pohybovat zabezpečovací loď. Pozor tato loď neurčuje směr, takže za ní neplavte.

Věci na převlečení po plavecké části si můžete připravit v prostoru zahrady, odtud se závodník přesouvá do depa (autobusová zastávka), za depem nasedá na kolo a vyráží na cyklo část.

Veškeré věci, které zůstanou v prostoru zahrady přesuneme po odjezdu všech závodníků do běžeckého depa (za žádné věci ale neručíme) Pokud máte možnost, zajistěte si přesun věcí nějakou vámi pověřenou osobou.

 

Do depa na kola bude umožněn vstup pouze závodníkům a budou ohrazena vytyčovací páskou.

Jízda na kole v depu je zakázána a bude trestána penalizací 1 minuty. Dejte si na to bacha ať se vyvarujeme zbytečnostem.

Pozor depa jsou dvě cyklistické (v prostoru autobusové zastávky) a běžecké (za kulturním domem) v prostoru cíle - zde si předem připravte věci na běh.

Během jízdy na kole dodržujte pravidla silničního provozu.

Po trati se budou pohybovat zabezpečovací čtyřkolky a na konci pojede uzavírací motorka.

Pokud by nastal nějaký problém, informujte někoho z těchto lidí, popřípadě předejte info na nekteré z občerstvovaček.

Po dojezdu kola do depa se držte šipek, které vás vyvedou na běžeckou trasu.

No a pak jen odběhnout, zdárně dorazit do cíle a vzhůru na zaslouženou klobásu.

 

Těšíme se na vás

Za realizační team

Jiří Beran